top of page
Search

Video Art Pop-Up

Updated: Jan 27, 2022


LV / M/Gallery piedāvā Video mākslas Pop-up, kas notiks tikai vienu vakaru, Riga Last Thursdays ietvaros, kopā ar diviem latviešu laikmetīgās mākslas māksliniekiem Hele un Roberts Jansons. Pop-up tiek rīkots kā papildinājums šī brīža izstādei "In Flux", kas ir apskatāma galerijā līdz 12. februārim!

Dažādu tēmu izpēte dažādos veidos: slow-moving, monohromi dabas kadri no Hele un fast-paced, datora ģenerēti video materiāli no Jansona - šie divi atšķirīgie mākslinieki pārsteigs un iedvesmos ik vienu no jums!

Ieeja bez maksas uz Video Pop-up pasākumu ar derīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu!


Šogad janvārī kā nozīmīgu papildinājumu M/Gallery uzsāk jaunu tradīciju – Oficiālo RLT Afterparty, kas norisināsies no plkst. 21:00 līdz 23:00 kultūras centra M/Darbnīca 2.stāvā (M/Gallery - 1.stāvs paliks atvērts ar bezmaksas ieeju). Pievienojieties mums Live Session w/ Rick Feds — pasākumā, kas radīts, lai apvienotu dažādus māksliniekus vienā muzikālā piedzīvojumā un radītu vēl nebijušas kompozīcijas, aranžējumus un kopdarbus.


Rick Feds - bungas / elektronika

Toms Mikāls - klavieres / sintezatori

Edvīns Ozols - bass


Kā teicis Riks Feds - stila izvēlei nav ierobežojumu. Pat debesis nav robeža tam, kas var rasties uz skatuves. Nāc un pievienojies!


Cena 10 EUR

Galdiņu rezervācija > bookings@mdarbnica.lv

Vietu skaits ierobežots

Pasākums norisinās ar "MNB Production" atbalstu!

Darba laiks 27.01 (RLT) 18-23

A. Briāna iela 9



ENG / M/Gallery presents a one-night Video Art Pop-up with two Latvian contemporary artists Hele and Roberts Jansons, which will take place as part of Riga Last Thursdays. The pop-up is organised in addition to the current exhibition "In Flux" by Hele, on view at the gallery until 12 February 2022.

Exploring various topics: slow-moving, monochrome nature shots by Hele and fast-paced, computer-generated visuals by Jansons - these two different artists' work will surprise and inspire you.

This January we are launching a new tradition — an Official RLT Afterparty, which will happen from 21:00 to 23:00 on the 2nd floor of M/Darbnīca cultural centre (M/Gallery - 1st floor will stay open with a free entrance). Join us for Live Sessions with Rick Feds, an event designed to bring together different artists on one musical adventure and to create unprecedented compositions, arrangements, and creations.


Rick Feds - drums / electronics

Toms Mikāls - piano / synth

Edvins Ozols - double bass


As Rick Feds said — style selection has no restrictions. Even heaven is not the limit to what can arise on stage. Come and join!


Price 10 EUR

Table reservation > bookings@mdarbnica.lv

Number of seats restricted


The event is supported by MNB Production.

Opening hours on 27.01 (RLT) 18-23

A. Briāna iela 9

bottom of page